Znesek nakupa za brezplačno pošiljanje smo iz 100€ znižali na 50€.  Uporabite lahko tudi kodo za 15% popusta na izdelke, ki niso v akciji: bozicek15 in do konca tedna nakupujete ceneje.

V primeru plačila ob prevzemu plačate le provizijo za odkupnino

Set 7 orodij za popravilo kolesarske verige

25.50 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 13

Koda: ES39768

Set 7 orodij za popravilo kolesarske verige je namenjen osnovnemu servisu in zamenjavi kolesarske verige. Paket vsebuje skupaj 7 potrebnih pripomočkov.

Dodaj med priljubljene
Set 7 orodij za popravilo kolesarske verige je namenjen osnovnemu servisu in zamenjavi kolesarske verige. Paket vsebuje skupaj 7 potrebnih pripomočkov. Za lažjo zamenjavo in odklop verige, set vključujejo klešče za hitre spojke z gumiranimi ročaji. Hitre sklopke so v paketu predstavljene v treh različicah: 9S, 10S in ►. Če na verigi še nimate hitre spojke, boste zagotovo potrebovali zakovico, da jo odklopite. Pri povezovanju verige za krajšanje ali zamenjavo priporočamo uporabo hitrih sklopk ali povsem novih zakovic. Kako prepoznati verigo, ki je močno obrabljena? Uporaba osnovnega ravnila. Ko se merilna palica prilega verigi, je čas, da verigo skrajšate ali kupite novo. V primeru bolj podnebno zahtevnih voženj v kompletu najdete tudi univerzalno krtačo, ki bo prišla celo na težko dostopna mesta.
Lastnosti:
  • klešče za hitre spojke,
  • zakovice,
  • hitre spojke,
  • osnovni profil,
  • krtača


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli