Samostoječi bazeni in dodatki za bazene

Nadzemni bazen
Preden se odločite za nakup se vprašajte kdo ga bo uporabljal. Mogoče otroci? Koliko so stari? Kako visoki so? Če kupujete bazen predvsem za otroke, bo višina eden najpomembnejših dejavnikov, ki ga je dobro upoštevati. Majhni otroci bodo varnejši v nizkem bazenu. Pomembno: Nikoli ne puščajte otrok brez nadzora v bazenu in v okolici bazena, ne glede na velikost ali višino. Otroci se lahko utopijo v zelo majhnih količinah vode. Lahko padejo, se udarijo v glavo in ostanejo v nezavesti. Da bi preprečili tragedijo, razmislite o namestitvi ograje in alarma za bazen .

Velikost
Pomemben vpliv na velikost bo velikost dvorišča. Ne želite, da bazen zavzame ves prostor. Prav tako bi bilo oteženo čiščenje in vzdrževanje.

Globina
V bazenih z višjimi stenami bo seveda več vode kar bo vplivalo na količino kemikalij v bazenu, ki jih boste uporabljati, da bo voda ostala čista. Več vode prinese tudi večji strošek bazena.

Grelec
Bazen boste nadzemni bazen lažje ogrevali s solarnim grelcem za bazen .

Črpalka-filter
Pri izbiri filtra preverite, koliko vode ima vaš bazen, da lahko izberte primerno črpalko.

Lestev
Plezati čez steno je lahko nevarno . Steno lahko spustite navzdol in na dvorišče izlijete nekaj tisoč litrov vode. Bazen lahko potegnete nadse in se poškodujete. Za vstop in izstop ivedno uporabite lestev. Velikost izberite glede na višino vašega bazen

Vrste bazenov Intex
Lastnost intex bazenov je podloga iz triplastnega polimera. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in slogi.

Easy Set Intex bazeni (napihljivi)
Najosnovnejši model je z napihljivim obročem. vam omogoča, nekaj zabave, ne da bi zasedli ves svoj prostor ali porabili ves denar. Zgornji obroč napihnete, napolnite bazen in se že lahko kopate.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli