-15% POPUSTA NA CELOTNO KATEGORIJO POLETNI ŠPORTI DO 28.11. ---> KODA: BLKFRID15

Bazen Candyville za otroke 2+ 91 x 91 x 89 cm

18.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES36665

Otroški napihljiv bazen s streho, ki ščiti tudi pred sončnimi žarki. Dimenzije 91 x 91 x 89 cm, za otroke od 2. leta starosti.

Dodaj med priljubljene
Sestavni del otroškega napihljivega bazena Bestway Candyville 52270 z veselo barvito zasnovo sladke torte je napihljiva streha. To varuje vašega otroka v notranjosti pred direktno sončno svetlobo in tako ustvarja varen prostor za njegovo zabavo v bazenu. Zunanji premer bazena s krožnim tlorisom je 91 cm, notranji volumen pa približno 26 l. Stene bazena so izdelane iz predhodno preizkušenega in hkrati trdnega vinila, za katerega je značilna dolga življenjska doba. Zaradi majhnih dimenzij se bazen lahko uporablja na vrtu, peskovniku, terasi in na vseh mestih, kjer ni velike nevarnosti odrgnine. Napihljivi bazen Candyville 52270 je namenjen otrokom od 2. leta starosti. 

Lastnosti:

  • Napihljiv nadstrešek
  • Nadomestni obliž za morebitno popravilo
  • Varnostni ventili
  • Dimenzije: 91 x 91 x 89 cm
  • prostornina bazena: približno 26 l
  • Teža: približno 1 kg
  • Material: preizkušen PVC
  • globina: do 30 cm
  • prostornina: do 0,1 m
  • starostna omejitev: 2 

OPOZORILA:

Pred uporabo vas prosimo, da natančno preberite navodila ter izdelek uporabljajte v skladu z navodili! Uporabljajte pod stalnim nadzorom odrasle odgovorne osebe –plavalca! Ne potapljajte se v bazenu! Ne skačite v bazen! Plitva voda- nevarnost trajnih poškodb! Ne uporabljajte v vodi. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora saj obstaja nevarnost utopitve! Otroci se lahko utopijo že v majhni količini vode! Po končani uporabi izpraznite vodo iz bazena! Bazena ne postavljajte na površine ki niso ravne! Primerno od 6 let dalje! Izdelek ne uporabljajte v bližini ognja! Izdelek je namenjen za domačo uporabo, zunaj na prostem! Ne uporabljajte v bližini ostrih predmetov! Bazena ne postavljajte na beton, asfalt ali drugo trdo površino! Na bazenu ne sedite, slonite ali se naslanjate! Ne pritiskajte na zračne komore! Pri vstopanju v bazen bodite previdni da vam ne zdrsne, z ventili in priključki ravnajte nežno. Filter črpalke ne uporabljajte medtem ko so v bazenu kopalci! Črpalko postavite 60 cm stran od stranice bazena. Bazen mora postaviti in razstaviti odrasla oseba! Komore napolnite zmerno! Ne napihnite preveč saj komora lahko poči oziroma se na vročem zraku kasneje poškoduje zaradi prevelikega pritiska! Vodo v bazenu vzdržujte čisto! Vsebina in barva se lahko razlikuje od slike. Opozorila/navodila shranite za kasnejšo uporabo! PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli