DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Bazen z jekleno konstrukcijo Steel Pro 3,05 m x 66 cm

133.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga: Preveri rok dobave

Koda: SP56985

Bestway bazen Steel pro je okrogel bazen premera 305 cm, z jeklenim okvirjem. Višina bazena je 66 cm.

Dodaj med priljubljene
Bestway bazen Steel Pro je okrogel bazen premera 305 cm, z jeklenim okvirjem . Bazen ima ojačane stene, izdelane iz materiala Tritech, sestavljenega iz laminiranega težkega PVC-ja in poliestrske mreže. Zahvaljujoč vrhunskemu jeklenemu okvirju in ojačanim stranskim stenam je nadzemni bazen zelo stabilen in vzdržljiv. Poleg tega je bazen opremljen s sistemom FrameLink, ki zagotavlja varno povezavo cevi in ​​preprečuje korozijo kovin. postavitev bazena je preprosta,  položite bazen na ravno površino, namestite celoten okvir in nato bazen napolnite z vodo. Z odtočnim ventilom lahko bazen enostavno in hitro izpraznite.

Bazen mora biti sestavljen na ravni površini, brez nepotrebnih jamic in strmih nagibov, da se zagotovi stabilnost

Lastnosti:

  • Dimenzije: 305 x 66 cm
  • Material okvirja: jeklo in PP
  • Stenski material: PVC in poliestrski 3-slojni bočni steni (Tritech)
  • Prostornina (90%): 4062 L (1073 gal)
  • Sistem FrameLink za enostavno povezavo
  • Barvita živalska grafika na zunanji steni
  • Z vgrajenim odtočnim ventilom za nadzor pretoka

OPOZORILA:

Pred uporabo vas prosimo, da natančno preberite navodila ter izdelek uporabljajte v skladu z navodili! Uporabljajte pod stalnim nadzorom odrasle odgovorne osebe –plavalca! Ne potapljajte se v bazenu! Ne skačite v bazen! Plitva voda- nevarnost trajnih poškodb! Ne uporabljajte v vodi. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora saj obstaja nevarnost utopitve! Otroci se lahko utopijo že v majhni količini vode! Po končani uporabi izpraznite vodo iz bazena! Bazena ne postavljajte na površine ki niso ravne! Primerno od 6 let dalje! Izdelek ne uporabljajte v bližini ognja! Izdelek je namenjen za domačo uporabo, zunaj na prostem! Ne uporabljajte v bližini ostrih predmetov! Bazena ne postavljajte na beton, asfalt ali drugo trdo površino! Na bazenu ne sedite, slonite ali se naslanjate! Ne pritiskajte na zračne komore! Pri vstopanju v bazen bodite previdni da vam ne zdrsne, z ventili in priključki ravnajte nežno. Filter črpalke ne uporabljajte medtem ko so v bazenu kopalci! Črpalko postavite 60 cm stran od stranice bazena. Bazen mora postaviti in razstaviti odrasla oseba! Komore napolnite zmerno! Ne napihnite preveč saj komora lahko poči oziroma se na vročem zraku kasneje poškoduje zaradi prevelikega pritiska! Vodo v bazenu vzdržujte čisto! Vsebina in barva se lahko razlikuje od slike. Opozorila/navodila shranite za kasnejšo uporabo! PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli