HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Bazen z napihljivim robom 262 x 157 x 46 cm Laguna 54118

48.30 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33957

Majhen bazen, primeren za otroke, starejše od 3 let, izdelan iz trpežnega vinila, prostornine 544 l in dimenzij 262 x 157 x 46 cm.

Dodaj med priljubljene
Napihljivi bazen Bestway Laguna 54118 je idealna izbira za vaš vrt v vročih poletnih dneh, ko se otroci želijo ohladiti v vodi. Ta model je izdelan iz trpežnega in preizkušenega vinila, konstrukcija je narejena iz dveh enakih obročev z debelimi stranskimi stenami. Bazen Laguna 54118 ima prostornino 544 litrov, dimenzije 262 x 157 x 46 cm in je primeren za otroke, starejše od 3 let. Vodo lahko iz bazena odvajate z enostavnim ventilom, tako da boste konec poletja bazen zlahka zložili.

Opozorilo! Tudi v plitkem bazenu se lahko otrok utopi, zato morajo biti vsi otroci vedno pod nadzorom odrasle in kompetentne osebe!

Lastnosti:

  • Material: PVC 0,27 mm
  • Dvokomorna izvedba z izredno širokimi bočnicami
  • Vključen set za popravilo
  • Ventil za hitro praznjenje
  • Starostna omejitev: 3+
  • Dimenzije: 262 x 157 x 46 cm
  • Prostornina: približno 544 l
  • Teža: približno 3,5 kg
  • Material: PVC 0,27 mm

OPOZORILA:

Pred uporabo vas prosimo, da natančno preberite navodila ter izdelek uporabljajte v skladu z navodili! Uporabljajte pod stalnim nadzorom odrasle odgovorne osebe –plavalca! Ne potapljajte se v bazenu! Ne skačite v bazen! Plitva voda- nevarnost trajnih poškodb! Ne uporabljajte v vodi. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora saj obstaja nevarnost utopitve! Otroci se lahko utopijo že v majhni količini vode! Po končani uporabi izpraznite vodo iz bazena! Bazena ne postavljajte na površine ki niso ravne! Primerno od 6 let dalje! Izdelek ne uporabljajte v bližini ognja! Izdelek je namenjen za domačo uporabo, zunaj na prostem! Ne uporabljajte v bližini ostrih predmetov! Bazena ne postavljajte na beton, asfalt ali drugo trdo površino! Na bazenu ne sedite, slonite ali se naslanjate! Ne pritiskajte na zračne komore! Pri vstopanju v bazen bodite previdni da vam ne zdrsne, z ventili in priključki ravnajte nežno. Filter črpalke ne uporabljajte medtem ko so v bazenu kopalci! Črpalko postavite 60 cm stran od stranice bazena. Bazen mora postaviti in razstaviti odrasla oseba! Komore napolnite zmerno! Ne napihnite preveč saj komora lahko poči oziroma se na vročem zraku kasneje poškoduje zaradi prevelikega pritiska! Vodo v bazenu vzdržujte čisto! Vsebina in barva se lahko razlikuje od slike. Opozorila/navodila shranite za kasnejšo uporabo! PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli