OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

bazen z napihljivom robom 262 x 157 x 46 cm

44.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33954

Napihljivi bazen Bestway Laguna 54117 je 544 litrski otroški bazen iz vinila, primeren za otroke, stare več kot 3 leta. Velikost 262 x 157 x 46 cm.

Dodaj med priljubljene
Napihljivi bazen Bestway Laguna 54117 je odlična izbira za vaš vrt v vročih poletnih dneh, ko se želijo otroci ohladiti v vodi. Bazen je izdelan iz trdega in vnaprej preizkušenega vinila, struktura je sestavljena iz dveh enakih obročev z zelo debelimi stranskimi stenami. Laguna 54117 je opremljena tudi z zapleteno obliko, 544 litrov, 262 x 157 x 46 cm, in je primerna za otroke, starejše od 3 let. Voda se iz bazena odvaja s preprostim ventilom. 

Lastnosti:

  • Material: vinil
  • Velikost: 262 x 157 x 46 cm.
  • Volumen: 544 litrov
  • Starostna omejitev: za otroke starejše od 3 let

OPOZORILA:

Pred uporabo vas prosimo, da natančno preberite navodila ter izdelek uporabljajte v skladu z navodili! Uporabljajte pod stalnim nadzorom odrasle odgovorne osebe –plavalca! Ne potapljajte se v bazenu! Ne skačite v bazen! Plitva voda- nevarnost trajnih poškodb! Ne uporabljajte v vodi. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora saj obstaja nevarnost utopitve! Otroci se lahko utopijo že v majhni količini vode! Po končani uporabi izpraznite vodo iz bazena! Bazena ne postavljajte na površine ki niso ravne! Primerno od 6 let dalje! Izdelek ne uporabljajte v bližini ognja! Izdelek je namenjen za domačo uporabo, zunaj na prostem! Ne uporabljajte v bližini ostrih predmetov! Bazena ne postavljajte na beton, asfalt ali drugo trdo površino! Na bazenu ne sedite, slonite ali se naslanjate! Ne pritiskajte na zračne komore! Pri vstopanju v bazen bodite previdni da vam ne zdrsne, z ventili in priključki ravnajte nežno. Filter črpalke ne uporabljajte medtem ko so v bazenu kopalci! Črpalko postavite 60 cm stran od stranice bazena. Bazen mora postaviti in razstaviti odrasla oseba! Komore napolnite zmerno! Ne napihnite preveč saj komora lahko poči oziroma se na vročem zraku kasneje poškoduje zaradi prevelikega pritiska! Vodo v bazenu vzdržujte čisto! Vsebina in barva se lahko razlikuje od slike. Opozorila/navodila shranite za kasnejšo uporabo! PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli