Kolektivni dopust med 16.5. in 27.5. Vsa naročila bodo obdelana v tednu po 27.5. 

V času kolektivnega dopusta izkoristi 20% popust* z uporabo kode: maj2024

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

Bestway bazen Octopool 274 x 76 cm brez filtra

82.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Koda: SP57397

Bazen Bestway Octopool je narejen iz 3 slojnega visoko zmogljivega PVC-ja in poliestra. Bazen ima štiri lovke z dvema vgrajenima škropilnicama.

Dodaj med priljubljene
Bazen Bestway Octopool je narejen iz 3 slojnega visoko zmogljivega PVC-ja in poliestra. Bazen ima štiri lovke z dvema vgrajenima škropilnicama, napihljive lovke pa pršijo vodo, ko je priključena vrtna cev. Bazen Bestway Octopool poskrbi za popolno zabavo v vročih poletnih dneh.

Lastnosti:

  • Velikost: 2,74m x 76 cm
  • Tritech bočne stene – 3 slojni visoko zmogljivi PVC in poliester
  • Podlogo podpira napihljiv zgornji obroč
  • Izberite ravno površino, napihnite zgornji obroč in bazen se dvigne, napolnjen z vodo
  • Štiri lovke z dvema vgrajenima škropilnicama
  • Napihljive lovke pršijo vodo, ko je priključena vrtna cev
  • Vgrajeni ventil za regulacijo pretoka je pritrjen na vrtno cev (s priloženim adapterjem) za odvajanje vode
  • Teža izdelka: 8,2 kg 

OPOZORILA:

Pred uporabo vas prosimo, da natančno preberite navodila ter izdelek uporabljajte v skladu z navodili! Uporabljajte pod stalnim nadzorom odrasle odgovorne osebe –plavalca! Ne potapljajte se v bazenu! Ne skačite v bazen! Plitva voda- nevarnost trajnih poškodb! Ne uporabljajte v vodi. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora saj obstaja nevarnost utopitve! Otroci se lahko utopijo že v majhni količini vode! Po končani uporabi izpraznite vodo iz bazena! Bazena ne postavljajte na površine ki niso ravne! Primerno od 6 let dalje! Izdelek ne uporabljajte v bližini ognja! Izdelek je namenjen za domačo uporabo, zunaj na prostem! Ne uporabljajte v bližini ostrih predmetov! Bazena ne postavljajte na beton, asfalt ali drugo trdo površino! Na bazenu ne sedite, slonite ali se naslanjate! Ne pritiskajte na zračne komore! Pri vstopanju v bazen bodite previdni da vam ne zdrsne, z ventili in priključki ravnajte nežno. Filter črpalke ne uporabljajte medtem ko so v bazenu kopalci! Črpalko postavite 60 cm stran od stranice bazena. Bazen mora postaviti in razstaviti odrasla oseba! Komore napolnite zmerno! Ne napihnite preveč saj komora lahko poči oziroma se na vročem zraku kasneje poškoduje zaradi prevelikega pritiska! Vodo v bazenu vzdržujte čisto! Vsebina in barva se lahko razlikuje od slike. Opozorila/navodila shranite za kasnejšo uporabo! PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli