HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Otroški bazen Splash Play 57241 152 x 38 (30) cm oranžen

30.60 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33962

Majhen bazen Bestway Splash Play 57241, za otroke starejše od 2 let, dimenzije 152 x 38 cm, prostornina 480 l.

Dodaj med priljubljene
Majhen bazen Bestway Splash Play 57241 je idealna izbira za vaš vrt v vročih poletnih dneh, ko se otroci želijo ohladiti v vodi. Ta model ima ojačane PVC in 3-slojne poliestrske stene. Podlogo podpira napihljiv zgornji obroč. Prostornina pri 80% polnitvi je 477 litrov, premer 152 cm in višina 38 cm. Paket vsebuje tudi set za popravilo. Ta model je primeren za otroke, starejše od 2 let.

Opozorilo! Tudi v plitkem bazenu se lahko otrok utopi, zato morajo biti vsi otroci vedno pod nadzorom odrasle in kompetentne osebe!

Lastnosti:

  • Material: PVC, troslojni poliester
  • Napihljiv obroč
  • Kompaktno se zloži za potovanje ali shranjevanje
  • Vključen set za popravilo
  • Ventil za hitro praznjenje
  • Priporočena starost: 2+
  • Dimenzije: 152 x 38 (30) cm
  • Prostornina bazena pri 80%: 480 l
  • Teža: 1,5 kg

OPOZORILA:

Pred uporabo vas prosimo, da natančno preberite navodila ter izdelek uporabljajte v skladu z navodili! Uporabljajte pod stalnim nadzorom odrasle odgovorne osebe –plavalca! Ne potapljajte se v bazenu! Ne skačite v bazen! Plitva voda- nevarnost trajnih poškodb! Ne uporabljajte v vodi. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora saj obstaja nevarnost utopitve! Otroci se lahko utopijo že v majhni količini vode! Po končani uporabi izpraznite vodo iz bazena! Bazena ne postavljajte na površine ki niso ravne! Primerno od 6 let dalje! Izdelek ne uporabljajte v bližini ognja! Izdelek je namenjen za domačo uporabo, zunaj na prostem! Ne uporabljajte v bližini ostrih predmetov! Bazena ne postavljajte na beton, asfalt ali drugo trdo površino! Na bazenu ne sedite, slonite ali se naslanjate! Ne pritiskajte na zračne komore! Pri vstopanju v bazen bodite previdni da vam ne zdrsne, z ventili in priključki ravnajte nežno. Filter črpalke ne uporabljajte medtem ko so v bazenu kopalci! Črpalko postavite 60 cm stran od stranice bazena. Bazen mora postaviti in razstaviti odrasla oseba! Komore napolnite zmerno! Ne napihnite preveč saj komora lahko poči oziroma se na vročem zraku kasneje poškoduje zaradi prevelikega pritiska! Vodo v bazenu vzdržujte čisto! Vsebina in barva se lahko razlikuje od slike. Opozorila/navodila shranite za kasnejšo uporabo! PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli