NE ZAMUDITE IN IZKORISTITE BREZPLAČNO POŠTNINO ZA NAKUPE V ČASU MED 10.12 IN 15.12.

napihljiv čoln avto roza

15.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: SP34103R

Napihljiv čoln za otroke je idealen za zabavo v poletnih dneh. Čoln je velikosti 98 x 66 cm in je izdelan posebej za otroke, stare od 3 do 6 let.


Čoln je idealni pripomoček za zabavo otrok v bazenu ali na morju. Čoln je primeren za otroke od 3-6 leta starosti. 

Lastnosti:

  • Velikosti: 98 x 66 cm
  • Varnostni ventil
  • Material: vinil 
  • Barva: roza 
  • Starost: 3-6 let 

OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE! Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli