Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Napihljiv set za odbojko na vodi

20.00 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Koda: SP52133

Napihljiv set za odbojko na vodi, velikosti 244 x 64 cm je idealen za bazene, plažo ali vrt.

Dodaj med priljubljene
Set za odbojko na vodi je zasnovan za vadbo in veliko zabave na prostem. Namestitev je zelo enostavna, samo napihnite ga, pritrdite mrežo in jo postavite v bazen. Otroci lahko vadijo odbojko s premikanjem žoge, ki je priložena, naprej in nazaj po mreži. 
Lastnosti:
  • Za starost: od 5 leta +
  • Material: vzdržljiv vinil
  • Vključuje: 1 x mreža za odbojko, 1 x napihljivo ogrodje, 1x žoga
  • Montaža: napihovanje
  • Velikost: 244x64 cm
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!
 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli