OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Kickboard plavalna deska velikost 45 x 29 x 2,8 cm, teža 235 g, oranžna

8.55 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 56

Koda: ES66969

Plavalni pripomoček iz pene EVA z ročaji, velikost 45 x 29 x 2,8 cm, teža 235 g.

Dodaj med priljubljene

Merco Kickboard je osnovni plavalni pripomoček za plavalce začetnike. Deska je izdelana iz trdne pene EVA z ročaji in je zasnovana za trening zgornjega in spodnjega dela telesa ter izboljšanje tehnike plavanja. Dimenzije dvobarvne plošče so 45 x 29 x 2,8 cm, njena teža pa le 235 g.

Opozorilo: Ta izdelek služi le kot pripomoček pri usposabljanju, ni reševalna naprava! Tudi v plitvem bazenu lahko pride do utopitve, zato otrok nikoli ne pustite plavati brez nadzora odrasle, za to usposobljene osebe! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

  • material: pena EVA
  • dimenzija: 45 x 29 x 2,8 cm
  • teža: 235 g
  • z ročaji

OPOZORILO:


NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE! 


Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

  

Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!

 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli