DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Ocean plavalna deska velikost 40 x 32 x 2,8 cm, teža 185 g oranžna

7.20 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 25

Koda: ES66965

Plavalni pripomoček iz EVA pene, z ročaji, velikost 40 x 32 x 2,8 cm, teža 185 g.

Dodaj med priljubljene

Plavalna deska Merco Ocean je nepogrešljiv plavalni pripomoček za začetnike. Deska je izdelana iz trdne EVA pene ergonomske oblike in z ročaji je namenjena treningu zgornje in spodnje polovice telesa ter izboljšanju tehnike plavanja. Dimenzije dvobarvne plošče so 40 x 32 x 2,8 cm, njena teža pa le 185 g.

Opozorilo: Ta izdelek služi le kot pripomoček pri usposabljanju, ni reševalna naprava! Tudi v plitvem bazenu lahko pride do utopitve, zato otrok nikoli ne pustite plavati brez nadzora odrasle, za to usposobljene osebe! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

  • material: EVA pena
  • velikost: 40 x 32 x 2,8 cm
  • teža: 185 g
  • z ročaji

OPOZORILO:


NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE! 


Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

  

Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!

 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli