HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Plavalna deska Swim10 49 x 29 x 4 cm, 380g modra

12.60 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 12 mesecev

Koda: ES26391

Merco deska za plavanje iz EVA pene, velikost 49x29x4cm je pripomoček namenjen usposabljanju in izboljšanju plavalne tehnike. Podpira vašo zgornjo polovico telesa, tako da se lahko osredotočite le na plavalno tehniko nog.

Dodaj med priljubljene
Merco deska za plavanje je vsestranski kickboard, ni le pripomoček za plavanje, lahko jo uporabimo tudi kot pripomoček za vodno aerobiko ali celo rehabilitacijske vaje. Narejena je iz zelo trpežne EVA pene, je univerzalna deska klasične, preproste oblike, ima dve luknji, ki služita kot ročaja. Desko lahko uporabimo kot plavalni pripomoček za učenje, ker nam doda plovnost in popravlja lego telesa v vodi. Primerna je tudi za izpopolnjevanje zavesljaja ali udarca z nogami, kot tudi pridobivanja splošne vzdržljivosti.
Lastnosti:
  • dolžina: 490 mm
  • širina : 290 mm
  • višina: 40 mm
  • teža: 380 g
  • material: EVA pena
  • Barva: modra
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!
 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli