HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Aqua speed pas za vadbo v vodi

Koda: ES28855X

Aqua speed pas za vadbo v vodi, je narejen iz EVA pene, namenjen za aqua aerobiko, aqua jogging in rehabilitacijske vaje v vodi.

Aqua speed pas za vadbo v vodi uporabniku omogoča izboljšanje splošne telesne pripravljenosti, dvig tonusa trebušnih mišic in zmanjšanje neželenih maščob. Aqua speed pas za vadbo v vodi je oblikovan tako, da zagotavlja udobje in ostane na svojem mestu med vadbo, hkrati pa nudi tudi oporo hrbtenici.
Lastnosti:
  • Material: EVA pena
  • barva: modra
  • količina: 1 kos
  • teža: 260 g
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!
 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES28856 ES28856 Aqua speed pas za vadbo v vodi L Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
30.98 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES28855 ES28855 Aqua speed pas za vadbo v vodi M Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
17.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli