HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Plavalni pas roza

18.50 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES36750

Otroški plavalni pas je sestavljen iz šestih delov, narejen iz EVA pene, pomaga ohranjati ustrezen položaj v vodi.

Dodaj med priljubljene

Otroški plavalni pas je sestavljen iz šestih delov, izdelan je iz visoko kakovostne mehke in trpežne EVA pene. Plavalni pas je namenjen otrokom in je izvrsten pripomoček pri učenju plavanja. Pas  pomembno prispeva k ohranjanju pravilnega položaja v vodi med vadbo, hkrati pa ohranja občutek varnosti. Plavalni pas je sestavljen iz varnostnega pasu, sponke in modrih plovcev, nastavljiv na različne velikosti ter udoben za nošenje. Primeren za otroke težke od 15-30 kg, stare med 2-6 let. 

Lastnosti:

  • Material: EVA pena
  • barva: roza
  • primeren za otroke med 2-6 let, 15-30 kg
  • količina: 1 kos
  • teža: 145 g

OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE! Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli