HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

3-plastna PULLBOY osmica junior PINK

9.90 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: HS40675

Plavalni plovec Aquaspeed 3-plast PULLBOY JR omogoča uporabniku, da se popolnoma osredotoči na trening zgornjih delov telesa. 3-plastni PULLBUOY JR, ki se nahaja med stegni ali gležnji, pomaga razviti pravilen položaj telesa, gibe rok in tehniko dihanja med plavanjem. Z izolacijo zgornjega in spodnjega dela telesa 3-plastni PULLBUOY JR plavalcu omogoča, da poveča moč rok in splošno vzdržljivost.

Dodaj med priljubljene
Plavalni plovec Aquaspeed 3-plast PULLBOY JR je izdelan iz štirih slojev visoko kakovostne goste EVA pene, ki je zelo trpežna in udobna na dotik, kar zagotavlja visoko obstojnost izdelka in njegove optimalne lastnosti v vodi. Plavalni plovec PULLBUOY JR je značilen po svojem asimetričnem profilu, ki mu daje hidrodinamične lastnosti. Zaradi kompaktnih dimenzij in lahke teže je popoln spremljevalec pri vseh izletih v bazen.
Specifikacija:
  • Material: EVA pena
  • Dimenzije: 23 x 10 x 12,5 cm
  • Trdota (Shore skala): 35 C
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE! 

Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli