Plavalni plovec Merco

9.90 €

Zaloga: DA

Zaloga pri dobavitelju: 30

Koda: ES23978

Plavalni plovec Merco, velikost 24 x 8,5 iz EVA pene, poveča vzdržljivost in moč v rokah ter pomaga pri izboljšanju plavalne tehnike.

Dodaj med priljubljene
Plavalni plovec Merco je zasnovani tako, da zaradi svoje vzgona razbremeni noge in vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na trening zgornjega dela telesa. Plovec položimo med stegna, s tem nam omogoča ohranjati pravilen položaj in gibanje rok med kopanjem, poveča vzdržljivost in moč v rokah ter pomaga pri izboljšanju plavalne tehnike. Plavalni plovec je prav tako lahek in majhen, tako da ga lahko brez težav uporabljamo na vsakem bazenu .
Lastnosti:
  • Material: EVA pena
  • Barva: Modra
  • Količina: 1 kos
  • dimenzije: 240 mm x 140 mm x 85/45/85 mm
  • Teža: 70 g
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE! 

Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli