OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Otroški plavalni jopič, 3-6 let, 18-30 KG zelen

36.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Koda: SS52ZB-GGZ

Otroški plavalni jopič, primerno za otroke od 3 do 6 let (18 do 30 kg) z velikostjo prsnega koša 56 do 61 cm.

Dodaj med priljubljene
Super zabaven in priročen plavalni jopič Waimea za manjše otroke (približno 3 do6 leta - teža najmanj 18 kg, največ 30 kg - velikost prsnega koša najmanj 56 cm, največ 61 cm) za pomoč pri učenju plavanja in spoznavanju vode . Varnost postane zabavna s tem barvitim plavajočim pripomočkom iz pene EPE s smešnim živalskim potiskom. Izjemno varne zaponke s hitrim zaklepanjem so na nastavljivih trakovih na obeh straneh in med nogami, tako da je vaš plavalni jopič nadvse enostaven za oblačenje in snemanje ter enostavno prilagajanje za popolno oprijemanje.

OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI NOSI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! VEDNO NAPIHNITI VSE ZRAČNE KOMORE! IZDELEK NI SREDSTVO ZA REŠEVANJE! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Odrasla oseba mora napihniti izdelek! Ventil je potrebno zapreti in pritisniti v jopič. Izdelek vsebuje varnostni ventil ki ga je pri izpustu zraka potrebno stisniti! Za napihovanje nikoli ne uporabljajte kompresorja! Po uporabi splahnite pod tekočo vodo, ne uporabljajte čistil ker lahko poškodujejo material. Ko oblačite jopič ga pred tem potopite v vodo za lažje nameščanje, ko jopič oblečete ga vedno zapnite!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt
Lastnosti:
 • material: 100% poliester
 • Polnjenje: 100% EPE pena
 • nastavljiv plavalni telovnik s pomočjo hitrih varnostnih zaponk
 • nastavljiv PP pas med nogami z varno zaponko za hitro zaklepanje
 • vrednost vzgona: 46,3 N
 • Primerno za starost: 3 do 6 leta
 • Najmanjša uporabniška teža: 18 kg
 • Največja uporabniška teža: 30 kg
 • Najmanjši obseg prsi: 56 cm
 • Največji obseg prsi: 61 cm
 • teža: 0,37 kg

ni reševalna napravaSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli