Ponedeljek 15.7. odpiralni čas: 8-10.15h ter od 11.30-15h

rešilni jopič velikost xxL

31.35 €

Zaloga: dobavljivo po: 9. avgust 2024

Koda: ES38913

Kakovosten rešilni jopič, namenjen vsem ljubiteljem vodnih športov. Razpon velikosti S - XXL.

Dodaj med priljubljene

TA IZDELEK JE POMOČ PRI PLAVANJU IN NE NAPRAVA ZA REŠEVANJE ŽIVLJENJ.

Ste ljubitelj vodnih športov? Ne glede na to, ali uživate v vožnji s kanuji ali raftingu, veslanju, ali jadranju, bi moral biti telovnik Blue Dolphin Lifeguard del vaše opreme. Kakovostni jopič Lifeguard je izdelan iz kombinacije poliestra in polietilenske pene EPE. Telovnik je opremljen tudi s plastično piščalko na vrvici. Zahvaljujoč nastavljivim naramnicam z zaponkami lahko brezrokavnik popolnoma pritrdite in ga tako prilagodite svoji postavi.


Tabelo velikosti najdete na slikah (podatki so okvirni).

Navodila za pranje: pranje v sladki vodi, ne uporabljajte detergentov ali čistilne tekočine. Pustite, da se posuši v senci. Shranjujte v dobro prezračevanem prostoru brez neposredne sončne svetlobe.

Lastnosti:

  • Material: poliester in polietilenska pena EPE
  • s plastično piščalko
  • Velikost: XXL
  • za telesno višino: 180-185 cm
  • za telesno težo: 80-95 kg,
  • Dolžina: 60 cm
NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI NOSI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! VEDNO NAPIHNITI VSE ZRAČNE KOMORE! IZDELEK NI SREDSTVO ZA REŠEVANJE! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Odrasla oseba mora napihniti izdelek! Ventil je potrebno zapreti in pritisniti v jopič. Izdelek vsebuje varnostni ventil ki ga je pri izpustu zraka potrebno stisniti! Za napihovanje nikoli ne uporabljajte kompresorja! Po uporabi splahnite pod tekočo vodo, ne uporabljajte čistil ker lahko poškodujejo material. Ko oblačite jopič ga pred tem potopite v vodo za lažje nameščanje, ko jopič oblečete ga vedno zapnite!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli