DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

potopljivček želva 1 kos

2.00 €

Zaloga: DA

Koda: SP11004-Ž

Potopljivček za učenje potapljanja z motivom želve, ki je dobro vidna, ko plavate pod vodo! Ta potapljaška živalica omogoča obilo zabavnih iger v bazenu s prijatelji ali družino. Potopljivčki se priporočajo za otroke od 6 let dalje.

Dodaj med priljubljene
Potopljivček je plavalni pripomoček za otroke , ki pomaga izboljšati orientacijo pod vodo. Potopljivčki so primerni za otroke od 6 let dalje, za opravljanje potapljanja in boljšo orientacijo pod vodo. Po metu živalice v vodo, se živalica prične potapljati, otroci pa se skozi igro lovljenja učijo potapljanja.
Lastnosti:
  • Material: 100% neopren
  • Polnjenje: pesek
  • Vsebina: 1 potopljivček
  • teža: cca 180 gramov
  • kosov: 1 kos
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIk MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli