Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

potopljivčki, rak riba zvezda

11.80 €

Zaloga: DA

Garancija: 12 mesecev

Koda: SS52VJ-RGO

Set 3 živalic za učenje potapljanja, ki so dobro vidne, ko plavate pod vodo! Te potapljaške živalice omogočajo obilo zabavnih iger v bazenu s prijatelji ali družino. Živalice se priporoča za otroke od 6 let dalje.

Dodaj med priljubljene
Komplet živalic za potapljanje Waimea so plavalni pripomoček za otroke , ki pomaga izboljšati orientacijo pod vodo. Živalice so primerne za otroke od 6 let dalje, za opravljanje potapljanja in boljšo orientacijo pod vodo. Po metu živalice v vodo, se živalica prične potapljati, otroci pa se skozi igro lovljenja učijo potapljanja.
Lastnosti:
  • Material: 100% neopren
  • Polnjenje: pesek
  • Vsebina¬: 3 različnih živali:
  • premer: 23,5 cm
  • teža: 180 gramov
  • kosov: 3 kosi
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIk MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli