set potopljivčkov 3 kos roza

15.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SS52VL-ROZ

Set 3 potopljivčkov za učenje potapljanja,ki so dobro vidne, ko plavate pod vodo! Potopljivčki omogočajo obilo zabavnih iger v bazenu s prijatelji ali družino. Potopljivčki se priporočajo za otroke od 6 let dalje.

Dodaj med priljubljene
Komplet potopljivčkov Waimea so plavalni pripomoček za otroke , ki pomaga izboljšati orientacijo pod vodo. Potopljivčki so primerne za otroke od 6 let dalje, za opravljanje potapljanja in boljšo orientacijo pod vodo. Po metu v vodo, se potopljivček prične potapljati, otroci pa se skozi igro iskanja učijo potapljanja.
Lastnosti:
  • Material: Polietilen / Neopren
  • Barva: roza
  • kosov: 3 kosi
  • teža: 120 g / kos
  • Velikost pakiranja: 28x12x3 cm
  • polnilo: pesek
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIk MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli