OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Napihljiv obroč 36112 VODNE ŽIVALI - ribica 60 x 46 cm

3.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33855

Napihljiv obroč Bestway Sea Creature 36112 je osnovna pomoč za plavanje za otroke, stare od 3 do 6 let, za bazen ali mirno vodo. Obroč je izdelan iz trpežnega in testiranega vinila, z varnostnim ventilom, v edinstvenem oblikovanju morskih bitij.

Dodaj med priljubljene
Napihljiv obroč Bestway Sea Creature 36112 je osnovna pomoč za plavanje za otroke, stare od 3 do 6 let, za bazen ali mirno vodo. Obroč je izdelan iz trpežnega in testiranega vinila, z varnostnim ventilom, v edinstvenem oblikovanju morskih bitij. Če je vaš otrok neplavalec, mora biti ta napihljiv obroč v vašem inventarju. Otroci morajo biti vedno pod nadzorom odrasle in kompetentne osebe!
Lastnosti:
  • Velikost: 60 x 46 cm,
  • Starostna omejitev: 3-6 let
  • Varnostni ventili
  • Čvrst, predhodno testiran vinil
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIk MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli