Ponovno smo omogočili osebni prevzem spletnih naročil, ogled izdelkov v poslovalnici ni možen

 IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom  

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

Napihljiv obroč 59220 - pingvin / 57 cm

3.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33969

Napihljiv plavalni obroč Intex Animal 59220 je osnovna pomoč za plavanje za otroke, stare od 3 do 6 let, za bazen ali mirno vodo. O

Dodaj med priljubljene
Napihljiv plavalni obroč Intex Animal 59220 je osnovna pomoč za plavanje za otroke, stare od 3 do 6 let, za bazen ali mirno vodo. Obroč je izdelan iz trpežnega in testiranega vinila, z varnostnim ventilom. Napihnjen obroč ima premer ± 57 cm. Če je vaš otrok neplavalec, mora biti ta napihljiv obroč v vašem inventarju. Otroci morajo biti vedno pod nadzorom odrasle in kompetentne osebe!

Lastnosti:

  • Material: vinil
  • Premer: 57 cm
  • za otroke od 3 do 6 let

OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIk MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli