OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

obroč za plavanje z ročaji 91cm Starost +10

9.00 €

Zaloga: DA

Koda: SP36350

Plavalni obroč Bestway, premera 91 cm, z dvema ročejema za boljši oprijem, za otroke starejše od 10 let

Dodaj med priljubljene

Čas je za lovljenje valov in sprostitev na tem novem napihljivem obroču Bestway. Idealen obroč, s katerim boste lebdeli v bazenu in na plaži na najbolj varen in udoben način. Z dvema ročajema za najbolj kul oprijem! Ta odličen gumenjak je bil izdelan iz materialov najvišje kakovosti in odpornosti, da uživate v novem in težko pričakovanem poletju brez nepredvidenih nevšečnosti. 

Lastnosti:

  • starost +10
  • Premer: 91 cm
  • Dva različna dizajna
  • Ročaji za težke obremenitve
  • Teža izdelka: 0,430 g

OPOZORILO:
NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIk MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!


Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli