OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Otroški neopren plavalni jopič bestway pink

24.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 12 mesecev

Koda: ES36661

Otroški neopren plavalni jopič Bestway je osnovni pripomoček za vodo za otroke, stare od 3 do 6 let, z težo 18-30 kg.

Dodaj med priljubljene
Otroški neopren plavalni jopič Bestway je osnovni pripomoček za vodo za otroke, stare od 3 do 6 let, z težo 18-30 kg. Barvna in vesela površina telovnika s kratkimi rokavi je narejena iz mehke tkanine na dotik (100% poliester), ki pokriva tri predhodno preverjene plošče iz pene. Plavalni telovnik je opremljen s hitro nastavljivo zaponko za hitro in enostavno nastavitev velikosti in trpežno zadrgo s samodejnim zaklepanjem in velcro loputo. Velikost telovnika je približno 26 x 26 cm. Če je vaš otrok neplavalec in bi si na počitnicah želeli biti brez skrbi zaradi vode, bi moral biti ta telovnik v vašem inventarju.
Lastnosti:
  • Material: 100% poliester / EPE
  • starostna meja: 3 - 6 let
  • največja obremenitev: 18 - 30 kg
  • obseg prsi: 56 cm
  • Dimenzije telovnika: 26 x 26 cm
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI NOSI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! VEDNO NAPIHNITI VSE ZRAČNE KOMORE! IZDELEK NI SREDSTVO ZA REŠEVANJE! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Odrasla oseba mora napihniti izdelek! Ventil je potrebno zapreti in pritisniti v jopič. Izdelek vsebuje varnostni ventil ki ga je pri izpustu zraka potrebno stisniti! Za napihovanje nikoli ne uporabljajte kompresorja! Po uporabi splahnite pod tekočo vodo, ne uporabljajte čistil ker lahko poškodujejo material. Ko oblačite jopič ga pred tem potopite v vodo za lažje nameščanje, ko jopič oblečete ga vedno zapnite!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli