Otroški plavalni jopič Tropical Buddies 59661 - 41 x 30 cm

3.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33975

Otroški napihljivi jopič za plavanje. Primeren za otroke, stare od 3 do 5 let, z 2 zaponkama za hitro sprostitev, ki omogočajo enostavno prilagajanje velikosti.


Napihljiv plavalni telovnik Intex Tropical Buddies 59661 je osnovna pomoč za plavanje za otroke, stare od 3 do 5 let, ter za težo od 18 do 25 kg. Jopič je izdelan iz trpežnega in testiranega vinila, z varnostnimi ventili. Plavalni jopič Tropical Buddies 59661 ima 2 zaponki za hitro sprostitev, ki omogočajo enostavno prilagajanje velikosti. Napihnjen telovnik ima dimenzije ± 41 x 30 cm. Torej, če je vaš otrok neplavalec, mora biti ta jopič v vašem inventarju. Otroci morajo biti vedno pod nadzorom odrasle in kompetentne osebe!

Lastnosti:

  • Vgrajene zaponke za hitro sprostitev
  • Namenjen otrokom od 3 - 5 let.
  • od 18-25 kg teže
  • Material: vinil

OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI NOSI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! VEDNO NAPIHNITI VSE ZRAČNE KOMORE! IZDELEK NI SREDSTVO ZA REŠEVANJE! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Odrasla oseba mora napihniti izdelek! Ventil je potrebno zapreti in pritisniti v jopič. Izdelek vsebuje varnostni ventil ki ga je pri izpustu zraka potrebno stisniti! Za napihovanje nikoli ne uporabljajte kompresorja!  Po uporabi splahnite pod tekočo vodo, ne uporabljajte čistil ker lahko poškodujejo material. Ko oblačite jopič ga pred tem potopite v vodo za lažje nameščanje, ko jopič oblečete ga vedno zapnite! 

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli