HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Palice za potapljanje 5kos

8.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES15359

Palice so odlični plavalni pripomoček za otroke, namenjeni so za učenje potapljanja. Obroči pomagajo izboljšati usmerjenost pod vodo in so primerni za otroke od 6 let dalje.

Dodaj med priljubljene
Potopljive palice lahko služijo, kot igrača ali pripomoček pri učenju plavanja, oziroma prilagajanju na vodo. So močnih in živahnih barv zato so dobro vidni. So idealen način kako otroka preko igre pripravimo do tega da potopijo obraz ali glavo. Pri starejših pa lahko služi kot pripomoček za animacijo ali učenje potapljanja.
Lastnosti:
  • Količina: 5 palic
  • Barva: mix barve
  • Starost priporočilo: od 6 let
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIk MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli