HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Plavalne lopatice Aqua Speed

Koda: ES24082X

Plavalne lopatke Aqua-Speed se uporabljajo za krepitev zgornjih okončin med plavanjem in trening tehnike plavanja. Vesla Aqua-Speed imajo hidrodinamično obliko, uporabijo vso svojo površino, celotna površina ima luknjice za povečanje občutka vode. Izbirate lahko med tremi velikostih: mala, srednja ali velika. 1 par

Plavalne lopatke Aqua-Speed izboljšajo naravno gibanje rok, spodbujajo pravilno tehniko plavanja in so zelo enostavne za uporabo. Trak za pritrditev na roko omogoča boljše prileganje in večje udobje.
Plavalne lopatice so dobavljive v velikostih:
  • S (17 x 13 cm),
  • M (19 x 14 cm) in
  • L (21 x 15 cm).
Lastnosti:
  • hidrodinamična oblika
  • cena za par
  • material: polimeri in lateks
  • dolžina: 17 cm, 19 cm, 21 cm
  • širina: 13 cm, 14 cm, 15 cm
  • masa: 130 g, 150 g, 180 g
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE!

Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!
 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES24084 ES24084 Plavalne lopatice Aqua Speed L Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
15.65 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli