BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€

Plavalne rokavice Aqua-Speed

Koda: ES28014X

Plavalne rokavice Aqua-Speed so neoprenske rokavice ki jih nosimo med plavanjem ali vodno aerobiko, za krepitev zgornjega dela telesa. Plavalne rokavice Aqua-Speed izboljšajo naravno gibanje rok, spodbujajo pravilno tehniko plavanja in so zelo enostavne za uporabo. Trak za pritrditev na roko omogoča boljše prileganje in večje udobje.

Neopren plavalne rokavice Aqua-Speed služijo za krepitev zgornjega dela telesa med plavanjem ali vodno aerobiko. Kopanje rokavice služijo za krepitev zgornjega dela telesa in roke, ne da bi bistveno obremenjevali sklepe. Neopren plavalne rokavice Aqua-Speed so izdelane iz mehkega in trpežnega neoprena, ne pokrivajo celotnih prstov, kar daje dober občutek pretoka vode. Rokavice se pritrdijo z Velcro trakom, da ne zdrsijo iz roke, te rokavice imajo tudi nižjo vodoodpornost, od plastičnih plavalnih lopatic.
Lastnosti:
  • Material: Neopren
  • Barva: modra / črna
  • Teža: 50 g (M / par)
  • Količina: 1 par
  • velikost: S, M L, XL
OPOZORILO:

NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI UPORABJA PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA! MED UPORABO IZDELKA SE NE POTAPLJAJTE! 

Uporabljati v vodi primerni za otroke, to pomeni da otrok lahko v vodi stoji. Ni primerno za domačo kopalno kad. Ne uporabljajte v močnem vetru ali visokih valovih! Med uporabo se mora otrok deske močno držati z obeh strani!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte izdelek pod nadzorom odrasle osebe!
 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES28015 ES28015 Plavalne rokavice Aqua-Speed M Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
13.55 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES28016 ES28016 Plavalne rokavice Aqua-Speed L Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
13.55 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES28017 ES28017 Plavalne rokavice Aqua-Speed XL Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
13.55 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES28014 ES28014 Plavalne rokavice Aqua-Speed S Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
13.55 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli