CENJENE KUPCE OBVEŠČAMO, NAROČENO DOBAVLJAMO NEMOTENO, VENDAR DO PREKLICA OSEBNI OBISK V POSLOVALNICI NI MOŽEN

ČE IMATE OPCIJO IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom. DOSTAVE NA DOM ZAENKRAT OSTAJAJO NEMOTENE. 

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI JE ŠE VEDNO HITRA. V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

HVALA za razumevanje.  Ostanite zdravi, ostanite doma.

poganjalci z zavoro ali brez zavorePoganjalci so idealen pripomoček za razvijanje ravnotežja, koordinacije in gibalnih sposobnosti za malčke in predšolske otroke. Pomembno je, da otroku izmerite dolžino noge, da lahko udobno sedi in hkrati stoji na tleh s celimi podplati. Poganjalec namreč raste z njim vse dokler ta ni pripravljen na pravo kolo. Kot boste videli v naši spletni trgovini ponujamo kakovostne, funkcionalne, lepo oblikovane in cenovno dostopne poganjalčke z možnostjo prilagajanja višine sedeža. V opisu posameznih artiklov najdete tudi ostale potrebne podatke kot so primerna starost, nosilnost in potrebna opozorila.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli