Pedalo poganjalec "S" mini

40.00 €

Zaloga: Na zalogi

Koda: PE651011

Pedo poganjalec "S" mini , nastavljiva višina sedeža od 25-33 cm, od starosti 18 mesecev.


Pedo poganjalec "S" mini ima po višini nastavljiv sedež, ki se lahko nastavi od 25-33 cm, zato ta poganjalček lahko uporabljajo že malčki starosti 18 mesecev. Otroci v tej starosti že razvijajo visoko stopnjo občutka ravnotežja in morajo biti aktivni. Posebej pa je primeren za otroke nizke rasti. Možna nadgradnja z napihljivimi kolesi.

Tehnični podatki:

 
  • raste z vašim otrokom od starosti 18 mesecev
  • zelo stabilen,
  • nastavljiva višina sedeža od 25-33 cm
  • primeren tudi za otroke nižje rasti
  • možna nadgradnja z napihljivimi kolesi

OPOZORILO:


Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele.

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE!  ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Kolo mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Kolo ni namenjeno skokom, trikom ali akrobatskim trikom. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Kolo je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki