Kolektivni dopust med 16.5. in 27.5. Vsa naročila bodo obdelana v tednu po 27.5. 

V času kolektivnega dopusta izkoristi 20% popust* z uporabo kode: maj2024

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

poganjalec Croxer Cadea White/Pink

60.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PY-CADEA-WP

Otroški poganjalec Cadea je izdelan iz kakovostnega materiala in je izjemno funkcionalen. Otroku omogoča obilo zabave. višina sedeža je nastavljiva v razponu 33-40cm. Višina krmila pa 49-58cm.Ima 12" kolesa iz Eva pene. Primeren je od 3 leta dalje

Dodaj med priljubljene

Poganjalec je odličen za razvoj ravnotežja, koordinacije ter gibalnih sposobnosti, hkrati pa otroku omogoča obilo zabave. Poganjalec ima možnost prilagajanja višine sedeža in krmila. Poganjalec je odličen način za pripravo na prihodnje učenje vožnje s klasičnim kolesom. S tem varnim, kakovostnim in lepo oblikovanim poganjalcem, bodo otroci ob vožnji uživali in se nadvse zabavali.

Lastnosti:

  • Nastavljiva višina sedeža: 33-40 cm
  • Krmilo višina: 49-58 cm
  • Okvir: aluminij
  • 12" kolesa, EVA pena
  • carbon steel vilice
  • tpr ročke

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele.

Nositi je potrebno zaščitno opremo! ni za uporabo v prometu! obvezna je uporaba zaščitne čelade, ščitnikov za kolena in komolce ter zaščitne obleke! času uporabe izdelka obvezno nositi čevlje z ravnim podplatom ali športne copate!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! kolo mora sestaviti odrasla oseba. Pri sestavljanju bodite pazljivi. pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Kolo ni namenjeno skokom, trikom ali akrobatskim trikom. izogibajte se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Kolo je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli