Kolektivni dopust med 16.5. in 27.5. Vsa naročila bodo obdelana v tednu po 27.5. 

V času kolektivnega dopusta izkoristi 20% popust* z uporabo kode: maj2024

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

POGANJALEC SPARTAN 10" Višina sedeža : 34 - 46 cm 2- 5 let

55.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 6 mesecev

Koda: SP2297

Poganjalec Spartan ima 12" kolesa iz EVA pene, nastavljiv sedež od 36-41 cm, nosilnost je 35 kg. Primeren je za otroke starosti 3–5 let.

Dodaj med priljubljene
Spartan Poganjalec 12" je poganjalec narejen za otroke, ki se začenjajo spoznavati z vožnjo s kolesom. S pomočjo poganjalca se otroci na zabaven način, brez strahu učijo lovljenja ravnotežja na dveh kolesih. Polnogumirane zračnice se ne dajo preluknjati.
S pomočjo nastavljivega krmila in sedeža bo poganjalec rasel z vašim otrokom in mu bo tako dlje časa v užitek. Okovje je izdelano iz lahkega jekla in tako zagotavlja optimalno stabilnost. Poganjalec ima udobna kolesa premera 25 cm.
Krmilo je nastavljivo po višini in opremljeno z gumijastimi ročaji.
Primeren je za otroke stare od 3 - 5 let.

Značilnosti:
  • Nosilnost: 35 kg
  • Kolesa: 250 mm, EVA pena
  • Mere: višina krmila 52 - 57cm, višina sedeža 36 - 41cm
  • Material okovja: jeklo
  • Teža: 4 kg
  • Standardi: EN 71/14619
  • Brez zavor
  • Barva: rdeča
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele.

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Kolo mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Kolo ni namenjeno skokom, trikom ali akrobatskim trikom. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Kolo je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli