Znesek nakupa za brezplačno pošiljanje smo iz 100€ znižali na 50€.  Uporabite lahko tudi kodo za 15% popusta na izdelke, ki niso v akciji: bozicek15 in do konca tedna nakupujete ceneje.

V primeru plačila ob prevzemu plačate le provizijo za odkupnino

ravnotežno kolo poganjalec nastavljiv 2 do 6 let roza črna

72.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SS52LA-ROZ

Otroški poganjalec Nijdam je izdelan iz kakovostnega materiala in je izjemno funkcionalen. Otroku omogoča obilo zabave. Primeren je za otroke od 2. do 6. leta starosti. Nosilnost do 50 kg.

Dodaj med priljubljene

Ravnotežno kolo N Rider Nijdam Junior je čvrsto in robustno ravnotežno kolo v svetlih barvah za fantke in deklice. Plastični okvir zagotavlja veliko ur zabave pri hoji in kolesarjenju in je zasnovan tako, da prenese grobo uporabo. To ravnoteženo kolo ima udoben mehak sedež in priročne pnevmatike proti predrtju, tako da vam ne bo treba izgubljati časa s popravilom pnevmatik, ki puščajo. Sedež in krmilo sta nastavljiva po višini, tako da lahko kolo raste z vašim otrokom.

Lastnosti:

 • material: TPO plastika/PVC
 • lahko ravnotežno kolo z vzdržljivim plastičnim okvirjem TPO
 • PVC ročaji
 • izdelan za odpornost proti trkom
 • za otroke od 2 do 6 let
 • višino krmila lahko pritrdite v 2 položajih: 51 / 53 cm
 • visok udoben mehak sedež lahko pritrdite v 3 položaje: 28 /35 / 41 cm
 • polne EVA gume premera 24 cm
 • širina pnevmatike 5 cm
 • največja obremenitev 50 kg
 • Dimenzije izdelka: 77,30 x 41,10 x 53,20 cm
 • Teža: 3,83 kg

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele.

Nositi je potrebno zaščitno opremo! ni za uporabo v prometu! obvezna je uporaba zaščitne čelade, ščitnikov za kolena in komolce ter zaščitne obleke! Času uporabe izdelka obvezno nositi čevlje z ravnim podplatom ali športne copate!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Kolo mora sestaviti odrasla oseba. Pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Kolo ni namenjeno skokom, trikom ali akrobatskim trikom. Izogibajte se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. kolo je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. embalaža ni igrača! z njo se otrok lahko poškoduje! pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!

Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli