ČELADA ZA KOTALKANJE SCRIPT MODRE - G-sport

Čelada za kotalkanje Script Modre

Koda: STRIO159-M

Čelada za kotalkanje Rio Script je opremljena z zaščitno oblogo za popolno prileganje. To je odlična dopolnitev za vaše Rio kotalke, saj ponuja popolen retro videz.

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
STRIO159-ML Čelada za kotalkanje Script Modre L/XL (57-59cm) Preveri zalogo 0 mesecev
Kol.:
40.95 € Dodaj v košarico
STRIO159-MS Čelada za kotalkanje Script Modre S/M (53-56cm) Preveri zalogo 0 mesecev
Kol.:
40.95 € Dodaj v košarico
STRIO159-MXXS Čelada za kotalkanje Script Modre XXS/XS (49-52cm) Preveri zalogo 0 mesecev
Kol.:
40.95 € Dodaj v košarico

Rio čelada za kotalkanje, ABS zunanji material, EPS notranjost, 11 odprtin za zračenje, blazinice, nastavljiv trak s hitro sponko, se uporablja za kotalkanje, rolanje, deskanje, vožnjo z BMX, skatebord in vsakdanjo rabo.

Lastnosti:

  • prilegajoča dvojna obloga za optimalno udobje in zaščito
  • 11 ventilacijskih lukenj
  • Material: ABS lupina, EPS obloga
  • nastavljiv trak s hitro sponko
  • Razpon velikosti: XXS-XS / 49-52cm, S-M / 53-56 cm, L-XL / 57-59cm
  • Testni standardi: EN1078
  • Barva: roza

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 

Sorodni izdelki

Nijdam otroške kotalke
akcija

Nijdam otroške kotalke

od 47.25 € 40.63 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli