Cyber monday popust cel prvi teden v decembru, koda: Cyber2019 

Ščitniki za kotalkanje SFR Essentials Purple Različne velikosti

Koda: STAC760P

Set otroških ščitnikov za za kotalkanje SFR Essentials je namenjen zaščiti rok in nog pri športih kot so kotalkanje, rolanje ali rolkanje. Ščitnik je opremljen z trdnim pokrovom odpornim na udarce, in softmax podlogo za dodatno udobje.

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
STAC760PL Ščitniki za kotalkanje SFR Essentials Purple L velikost Na zalogi 0 mesecev
Kol.:
20.00 € Dodaj v košarico
STAC760PS Ščitniki za kotalkanje SFR Essentials Purple S velikost Na zalogi 0 mesecev
Kol.:
20.00 € Dodaj v košarico

Set ščitnikov za kotalkanje SFR Essentials je idealen za mlade, ki imajo radi kotalkanje, rolanje, rolkanje ali vožnjo s kirojem. Ta komplet vključuje kolenske blazinice, komolčne blazinice in zaščito za zapestje, z elastičnimi trakovi. Ščitnik je opremljen z trdnim pokrovom odpornim na udarce, in softmax podlogo za dodatno udobje.

Kit vključuje:

 • 2 ščitnik za kolena
 • 2x ščitnik za komolce
 • 2x ščitnik za roke

Velikosti:

 • S - starosti od 4 do 7
 • M - starosti od 7 do 9
 • L - starosti od 9 do 12

Lastnosti:

 • Certificirana zaščita za mlade uporabnike
 • Mehka obloga in Velcro trakovi
 • Barvne zakovice in vložki
 • Razpon velikosti: S,M,L
 • Testni standardi: EN14120: 2003 + AI: 2007

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli