HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

kotalke z nastavljivo velikostjoV kategoriji nastavljive kotalke, najdete kotalke za najmlajše, katere so v večini primerov narejene iz plastičnega čevlja, ki daje nogi stabilnejšo oporo in so zato idealne za učenje. Opremljene so s trdimi kolesi in slabšimi ležaji, saj je privajanje na kotalkanje lažje, če vožnja ni tako zelo hitra, kot je pri boljših ležajih. 

Otroške kotalke ali kotalke za najstnike? Kakšna je razlika?

Bistvena razlika med kotalkami za otroke in kotalkami za najstnike in odrasle je v obliki čevlja, mehkobi koles in ležajih. Kotalke za odrasle in najstnike imajo po navadi čevelj narejen iz umetnega usnja, poznamo pa tudi kotalke za odrasle začetnike, ki imajo čevelj narejen iz trde lupine, podobno kot otroške kotalke in nudijo boljšo oporo nogi. 

V kolikor vam tovarniško nameščena kolesa in ležaji ne ustrezajo imamo v ponudbi tudi nadomestna kolesa in ležaje z boljšimi karakteristikami. Za pomoč pri nakupu boljših koles si lahko ogledate članek na >>tej povezavi<<Otroške kotalke so seveda atraktivnih barv, primerne tako za deklice kot za dečke. 

Otroške kotalke tudi za večje


Za nekoliko večje, pa imamo v ponudbi nastavljive kotalke z petko. Pri tem tipu kotalk se zunanjost čevlja ne spreminja, ampak se pri konicah prstov premika kapica in se regulira prostor znotraj čevlja. Kotalke so opremljene z mehkimi kolesi in boljšimi ležaji.


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli