HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

kotalke z nastavljivo velikostjoV kategoriji nastavljive kotalke, najdete kotalke za najmlajše, katere so v večini primerov narejene z plastičnega čevlja ki daje nogi stabilnejšo oporo. Opremljene so z trdimi kolesi in slabšimi ležaji, saj je privajanje na kotlakanje lažje če vožnja ni tako zelo hitra, kot je pri boljših ležajih. 

V kolikor vam tovarniško nameščena kolesa in ležaji ne ustrezajo imamo v ponudbi tudi nadomestna kolesa in ležaje z boljšimi karakteristikami. Za pomoč pri nakupu boljših koles si lahko ogledate članek na >>blogu<<

Za nekoliko večje, pa imamo v ponudbi nastavljive kotalke z petko. Pri tem tipu kotalk se zunanjost čevlja ne spreminja, ampak se pri konicah prstov premika kapica in se regulira prostor znotraj čevlja. Kotalke so opremljene z mehkimi kolesi in boljšimi ležaji.


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli