POSLOVALNICA JE PONOVNO NORMALNO ODPRTA ZA OGLEDE IN PREVZEME.

Nastavljive kotalke BIAŁE velikost 31-34

53.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: SV-LG0054

Nastavljive kotalke Biale z visoko stopnjo udobja in varnosti, ki jo zagotavlja sistem pritrjevanja z vezalkami, Velcro trakom in sponko MicroLock. Kotalke imajo čevelj iz sintetičnega usnja, EVA pene, ter najlona, PU kolesa 54x32 mm, z ABEC 7 ležaji.

Dodaj med priljubljene
Nastavljive kotalke Biale v retro slogu imajo dva para koles v vrsti, za boljšo stabilnost, ter zavoro nameščeno na sprednji strani kotalk, ker predstavlja drugačno gibanje kot pri običajnem rolanju. Kotalke so idealne za začetnike, rekreativne drsalce, diskoteke, itd.
Tehnični podatki:
  • nastavljiva velikost čevljev od 31 do 34
  • ležaji: ABEC-7 Chrome
  • material: umetno usnje, EVA pena, najlon
  • kolesa: 82 A PU
  • velikost koles: 54 x 32 mm
  • kompaktni: plastika / najlon
  • za uporabnike s težo: 20-100 kg
  • velikost:31-34

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG

Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli