-15% POPUSTA NA CELOTNO KATEGORIJO POLETNI ŠPORTI DO 28.11. ---> KODA: BLKFRID15

Nijdam otroške nastavljive kotalke FEATHER DROPS 25-28

67.19 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 12 mesecev

Koda: SSN21AA02-25

Nijdam otroške nastavljive kotalke imajo anatomsko oblikovan čevelj, PVC kolesa velikosti 52 x 32 mm, 608ZB kroglični ležaji.

Dodaj med priljubljene
Nijdam otroške kotalke so modno oblikovane, imajo trden čevelj z odstranljivim notranjim delom, oba čevlja imata zavoro, ter zanko za enostavno namestitev.
Lastnosti:
  • nastavljivo v 4 velikostih s pritiskom na gumb na peti,
  • dvojni hitro zaklepanje
  • PVC podvozje,
  • PVC kolesa velikosti 52 x 32 mm
  • 608ZB kroglični ležaji,
  • Barva: kot na sliki

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG

Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli