SFR TYPHOON PINK KOTALKE (nastavljive številke 25,5-39,5)

Koda: STRS180

Kotalke SFR Typhoon so pol-mehke z nastavljivo velikostjo, odlična izbira za začetnike. Pritrjujejo se z vezalkami, hitro zaponko, kot tudi z Velcro trkom, kar ohranja nogo trdno na mestu v vsakem trenutku.

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
STRS180-25,5 SFR TYPHOON PINK KOTALKE vel. 25.5-29 (14,0-17,0 cm) Preveri zalogo 0 mesecev
Kol.:
120.00 € Dodaj v košarico
STRS180-30.5 SFR TYPHOON PINK KOTALKE vel. 30.5-34 (17,5-21,0 cm) Preveri zalogo 0 mesecev
Kol.:
120.00 € Dodaj v košarico
STRS180-35.5 SFR TYPHOON PINK KOTALKE vel. 35.5-39.5 (21,0-24,0 cm) Preveri zalogo 0 mesecev
Kol.:
120.00 € Dodaj v košarico

Kotalke SFR Typhoon so pol-mehke z nastavljivo velikostjo, odlična izbira za začetnike. Pritrjujejo se z vezalkami, hitro zaponko, kot tudi z Velcro trkom, kar ohranja nogo trdno na mestu v vsakem trenutku. Prav tako so opremljene s preprostim sistemom za nastavljanje velikosti; preprosto pritisnite gumb za zaklepanje in pomaknite drsnik, da povečate ali zmanjšate velikost, kar pomeni, da lahko kotalke rastejo z nogami.

Lastnosti:


  • Nastavljiva velikost
  • Pol mehak čevelj
  • Nylon Hi-Impact podvozje z aluminijastimi vozički
  • dvojni hitro zaklepanje
  • Kolesa: PU kolesa 58 x 32mm, 82A,
  • Ležaji: ABEC 7
  • Zavora: PU
  • Barva: kot na sliki
  • Velikost: 25,5-39,5

OPOZORILO!

UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG

Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!

Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca.  Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe!  Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 

Sorodni izdelki