HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

moški oziroma fantovski rolerji nastavljive velikosti ali fiksne številkeVelika izbira moških in fantovskih rolerjev, različnih modelov. Izbirate lahko med nastavljivimi in ne-nastavljivimi rolerji. Modeli se med seboj razlikujejo v podvozju rolerja, velikosti in številu kolesc, velikosti čevlja, barvi itd. Nekaterim lahko dokupite tudi dodatke za predelavo rolerja v kotalke ali drsalke.

Nudimo vam različne modele. V kolikor niste vešči rolanja se odločite za rolerje z zadnjo zavoro. V ponudbi boste našli tudi tako imenovane fitnes rolerje. Za njih je značilno, da imajo le tri kolesa, le ta pa so večjih dimenzij. Z njimi se lahko dela trike, so hitrejši od klasičnih rolerjev, zahtevajo pa tudi predhodno znanje, saj ne vsebujejo zavore in se z njimi lahko ustavlja le če obvladate tehniko zaviranja brez koles. Vsi rolerji na ponudbi nudijo tri stopenjsko zapiranje, absorbcijo ali celo dvojno absorbcijo vibracij (odvisno od sistema) ter prezračevalni sistem.

Oglejte si naši široko ponudbo rolerjev za najstnike in odrasle, ki se redno obnavlja in nadgrajuje.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli