OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

NASTAVLJIVI ROLERJI RAVEN ADVANCE Black - različne velikosti (35-42)

Koda: PY12598BX

Rolerji Raven Advance imajo PU kolesa z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, DSAS - sistem za absorbiranje dvojnih vibracij, ter dvojni prezračevalni sistem.

Rolerji Raven Advance imajo PU kolesa z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, DSAS - sistem za absorbiranje dvojnih vibracij, ter dvojni prezračevalni sistem. Rolerji Raven Advance so narejeni iz zelo lahkega in trpežnega polikarbonata, čevelj je oblazinjen z dvoslojno peno.

Opcije:

 • M (35-39) dolžina 230 mm - 255 mm, kolesa 76 mm 82A
 • L (38-42) dolžina 250 mm - 275 mm, kolesa 80 mm 82A
Lastnosti:
 • Material: lahek in trpežen polikarbonat
 • 3 stopenjsko zapiranje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka
 • Čevelj je oblazinjen z dvoslojno peno
 • Double Vent-System - prezračevalni sistem
 • DSAS - sistem za absorbiranje dvojnih vibracij
 • Ležaji ABEC 7
 • Kolesa PU: 76mm, 80mm - 82A
 • Barva: kot na sliki
 • kovinsko podvozje

OPOZORILO!

UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO
NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   PY1259B PY1259B NASTAVLJIVI ROLERJI RAVEN ADVANCE Black 35-39 Na zalogi Garancija:  12 mesecev
Kol.:
79.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   PY1258B PY1258B NASTAVLJIVI ROLERJI RAVEN ADVANCE Black 38-42 Preveri zalogo Garancija:  12 mesecev
Kol.:
79.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli