HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

ROLERJI VIZARI VIRIDE MAN 41

Redna cena :64.50 €

63.86 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: VS1000596

Rolerji Vizari imajo PU kolesa 80 mm, z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, z zelo udobnim mehkim čevljem, namenjene zahtevnim začetnikom in vmesnim uporabnikom.

Dodaj med priljubljene
Rolerji Vizari imajo PU kolesa z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, aluminijasto podvozje, čevelj je mehak, ter se dobro prilega nogi.
Lastnosti:
  • 3 stopenjsko zapiranje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka
  • Čevelj je mehak in udoben
  • Ležaji ABEC 7
  • Kolesa PU: 80 mm 82A
  • Barva: kot na sliki
  • aluminijasto podvozje
  • Velikost: 41
  • Dolžina: 26,2 cm

OPOZORILO!

UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO
NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli