Rolerji

Rolerji za najstnike in odrasle

V kategoriji boste našli veliko izbiro rolarjev za najstnike in odrasle. Bistvena razlika med modeli je v tem, da so nekatera podvozja rolerjev plastična, nekatera pa aluminijasta. Vse modele lahko z nakupom dodatka spremenite v kotalke. Nekatere modele kot so Pulse, profession, Optima pa  z dokupom rezila v drsalke. Vsi rolerji na ponudbi imajo tri stopenjsko zapisanje, različne sisteme za absorbcijo vibracije ter prezračevalni sistem.

Pri nakupu bodite pazljivi pri izbiri. V kolikor z rolanjem nimate veliko izkušenj, se izogibajte nakupu rolerjev brez zadnje zavore in le tremi koleščki. Namreč takšne vrste rolerji se imenujejo fitnes rolerji, njihova značilnost je, da so hitrejši in namenjeni izvajanju trikom. Za povprečnega mestnega uporabnika bodo rolerji s štirimi koleščki in zavoro zadaj bolj primerni.Razvrsti po:

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli