HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Nastavljivi rolerji Advance Raven Arden BIG WHEELS različne velikosti (34-40)

Koda: PYRAV_ARDEN

Nastavljivi rolerji Advance Raven model Arden - BIG WHEELS, imajo velika PU kolesa z ABEC 9 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, DSAS - sistem za absorbiranje dvojnih vibracij, ter dvojni prezračevalni sistem. POZOR! Rolerji nimajo zavor, potrebno je obvladovanje tehnike zaviranja brez zavore.

Rolerji Advance Raven model Arden - BIG WHEELS imajo PU kolesa z ABEC 9 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, DSAS - sistem za absorbiranje dvojnih vibracij, ter dvojni prezračevalni sistem. Rolerji  Arden - BIG WHEELS so narejeni iz zelo lahkega in trpežnega polikarbonata, čevelj je oblazinjen z dvoslojno peno.

OPCIJE:
 • M (34-38), velikost v cm: 21-24 cm, kolesa 90 mm 82A
 • L (36-40), velikost v cm: 22,5 cm - 25,5 cm, kolesa 100 mm 82A
Lastnosti:
 • Material: lahek in trpežen polikarbonat
 • 3 stopenjsko zapiranje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka
 • Čevelj je oblazinjen z dvoslojno peno
 • Double Vent-System - prezračevalni sistem
 • DSAS - sistem za absorbiranje dvojnih vibracij
 • Ležaji ABEC 9
 • Kolesa PU: 90 mm, 100mm - 82A
 • Barva: kot na sliki
 • kovinsko podvozje
 • POZOR! Rolerji nimajo zavor, potrebno je obvladovanje tehnike zaviranja brez zavor

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG

Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   PYRAV_ARDEN_34 PYRAV_ARDEN_34 Nastavljivi rolerji Advance Raven Arden BIG WHEELS 34-38 (M) Preveri zalogo Garancija:  12 mesecev
Kol.:
73.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   PYRAV_ARDEN_36 PYRAV_ARDEN_36 Nastavljivi rolerji Advance Raven Arden BIG WHEELS 36-40 (L) Preveri zalogo Garancija:  12 mesecev
Kol.:
73.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli