do 22.3. izkoristi 15%popust* na skiroje, uporabi kodo: skiro15

do 20.3. izkoristi 10%popust* na kotalke in rolerje, uporabi kodo: pisanka23

*Popust velja na izdelke ki niso v akciji

Dekliški ROLERJI PB QUANTUM LADY 36

Redna cena :56.00 €

36.40 €
Akcija velja do 31.05.23

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: VS1004815

Rolerji PB QUANTUM, imajo mehak čevelj, velika PU kolesa 80 mm, z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, namenjeni rekreativni uporabi.

Dodaj med priljubljene
Rolerji PB QUANTUM imajo PU kolesa z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, imajo mehak čevelj in aluminijasto podvozje. Rolerji PB QUANTUM imajo kolesa velikosti 80 mm, trdote 82A in se zapirajo s tri stopenjskim sistemom: vezalka, velcro trak in varnostna zaponka. Rolerji so namenjeni rekreativni uporabi zunaj. 
Lastnosti:
  • Material: lahek in trpežen
  • 3 stopenjsko zapiranje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka
  • mehak čevelj
  • Ležaji ABEC 7
  • Kolesa PU: 80mm, trdote 82A
  • Barva: kot na sliki
  • aluminijasto podvozje
  • Velikost: 36
  • Dolžina: 23,2 cm

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO


NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
Nijdam rolerji 52SG 27-30
akcija

Nijdam rolerji 52SG 27-30

54.00 € 44.28 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli