OMOGOČAMO LE BREZKONTAKTNE OSEBNE PREVZEME PREDHODNO NAROČENEGA BLAGA. 

PREIZKUS in OGLED ARTIKLOV V POSLOVALNICI NI MOGOČ .  

Razvrsti po:

otroški rolerji kot so nastavljivi rolerji, rorolerji za učenje, 3 kolesni rolerji,Otroški rolerji vas bodo prepričali z barvitimi vzorci, in kvalitetno izdelavo. Na voljo so modeli rolerjev z trdim plastičnim čevljem za boljšo stabilnost noge ter klasični modeli z poltrdim čevljem za večje udobje. Nekateri rolerji pridejo v kompletu z nastavkom za "kotalke", z katerim lahko kolesa prilagodite vzporedno za večjo stabilnost. V takšnem primeru lahko torej rolerjem koleščka nastavite tako kot pri kotalkah dva vzporedno spredaj, dva vzporedno zadaj ali pa v kombinaciji tako, da so spredaj koleščki en za drugim, zadaj pa tako kot pri kotalkah vzporedno. Tako se otrok lažje nauči obvladovati ravnotežje.
Če izbrani model nima te opcije, se lahko univerzalni nastavek dokupi ločenoNekateri modeli pa imajo v kompletu že rezilo za drsalke. Nekatere modele kot so Pulse, profession, Optima pa se to rezilo da dokupiti ločeno. 
Tudi pri otroških rolerjih boste videli različne modele in s tem različne velikosti in materiale koles ter seveda različne ležaje. Ker so rolerji namenjeni predvsem otrokom in mladostnikom, boste med ponudbo našli raznobarvne različice čevljev, samih kolesc ali pa vezalk.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli