OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Nastavljivi rolerji HELLIS 39-33 modro-roza

58.50 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: HS22315

Nastavljivi rolerji HELLIS, velikost 39-33, nosilnost 60 kg, imajo PU kolesa, trdote 80 A, s karbon ležaji ABEC 7, tri stopenjsko zapiranje.

Dodaj med priljubljene
Nastavljivi rolerji HELLIS, so namenjeni vsem ljubiteljem rekreativnega rolanja, ki bi radi izstopali iz množice. Posebna zasnova čevlja, omogoča enostavno prilagajanje velikosti, dodaten varnostni zapah pa omogoča menjavo velikosti čevlja le takrat, ko to želite. Zahvaljujoč kombinaciji rezila iz izjemno vzdržljivega aluminija in karbonskimi ležaji ABEC-7 , so rolerji lahki in vzdržljivi, vožnja pa gladka in sproščujoča. Poliuretanska kolesa zagotavljajo zelo dobre vozne parametre. Poleg tega visoka opora pri gležnju, stabilizira gleženj in preprečuje poškodbe.
Lastnosti:
  • Material: sintetični material in PVC okvir
  • Semi-soft 3-v-1 zaklepanje
  • Podvozje: aluminij
  • Kolesa: PU 80A
  • Velikost koles: 64 mm
  • Lažaji: ABEC-7 carbon
  • Velikost: S (29-33)
  • Nosilnost: 60 kg
  • Barva: Roza-modra-črna

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO


NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli