Nijdam otroški 3 kolesni rolerji - kotalke

Koda: SS52QE

Nijdam otroški 3 kolesni rolerji - kotalke imajo PP čevelj, PVC kolesa 48x20 mm spredaj in 68 x 20 mm zadaj, kolesa lahko prilagodite v različne sestave; quad (2x2) in tricikel (1x1x2).

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
SS52QE-27 Nijdam otroški 3 kolesni rolerji - kotalke 27-30 Preveri zalogo 6 mesecev
Kol.:
40.95 € Dodaj v košarico
SS52QE-31 Nijdam otroški 3 kolesni rolerji - kotalke 31-34 Preveri zalogo 6 mesecev
Kol.:
40.95 € Dodaj v košarico

Nijdam otroški 3 kolesni rolerji - kotalke so modno oblikovane, PP čevelj , ter snemljiv notranji čevelj iz poliamida s tiskom in poliestrsko oblogo. Rolerji imajo 2x dvojno hitro zaklepanje, PP šasijo, PVC kolesa, ki jih lahko postavimo v različne sestave.

Lastnosti:

  • PP-čevelj,
  • nastavljiv v 4 velikostih z vrtljivim gumbom zadaj,
  • 2x dvojno hitro zaklepanje,
  • snemljiv notranji čevelj iz poliamida s tiskom in poliestrsko oblogo,
  • PP šasija,
  • PVC kolesa,
  • Velikost koles: 48 x 20 mm (spredaj), 68 x 20 mm (zadaj),
  • kolesa lahko prilagodite v različne sestave; quad (2x2) in tricikel (1x1x2),
  • Velikosti: 27-30, 31-34
  • Barva: modra / črna / rdeča / bela / srebrna siva

OPOZORILO!

UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG

Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!

Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca.  Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe!  Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli